Architectuurstudio Kloek
architectuur - interieur - stedenbouw - expertise
voorpagina10.png

realisatie aanbouw

 

The Big L

Uitbreiding eengezinswoning

De nieuwe aanbouw konden we niet laten afdragen op de huidige bouw, want de voorziene liggers in de bestaande woning waren hier niet op voorzien. Met wat kunst en zweefwerk is het ons gelukt om een aanbouw te voorzien die niet op de bestaande bouw draagt, maar er toch over hangt. De structuur van de nieuwe aanbouw is uitgevoerd in ter plaatse gestorte beton en is zichtbaar gebleven omwille van zijn verhalend karakter.

Aan de buitenkant werd de aanbouw bekleed met dezelfde gevelsteen, dit keer verticaal geplaatst. Zo ontstaat er een subtiel verschil tussen bestaand en nieuw, zonder stijlbreuk. 

IMG_8959.JPG
IMG_9021.JPG
IMG_9234.JPG
IMG_9498.JPG
IMG_9352.JPG
IMG_9586.JPG
Foto 17-04-18 15 54 56.jpg
IMG_9918.JPG
IMG_0139.JPG
IMG_0212.JPG